Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Minecraft Potriveste Jeleurile

Minecraft Potriveste Jeleurile

Minecraft Potriveste Jeleurile este un joc palpitant in care trebuie sa dati dovada de atentie, indemanare si un spirit de observatie foarte bine dezvoltat. Pentru a avea sansa sa va duceti la bun sfarsit sarcinile in acest nou joculet aparut pe site-ul nostru trebuie sa dati dovada de calitatile prezentate mai sus de echipa noastra. In acest joculet veti avea nevoie de mouse pentru a va indeplini sarcinile, pentru a potrivi jeleurile, adica sa aduceti in linie cel putin trei care sunt la fel. Cu cat mai multe sunt in linie cu atat mai multe puncte veti aduna in acest joculet. Trebuie sa fiti rapizi daca vreti un scor mare, daca vreti sa ajungeti in topul jucatorilor. Steve, eroul de la Minecraft, e alaturi de voi in acest joculet si va va spune tot ce trebuie sa faceti pas cu pas. Trebuie sa fiti rapizi daca vreti sa demonstrati ca sunteti mai buni decat alti jucatori. In partea de sus puteti sa vedeti timpul si punctele adunate in acest joc cu potriviri. Nu ezitati sa incercati de mai multe ori acest joculet chiar daca nu reusiit din prima sa adunati un scor mare, deoarece numai asa veti termina cu bine provocarile.

Instructiuni

folositi mouse-ul

expresii asemanatoare

jocuri cu steve, jocuri de potrivit, jocuri cu jeleuri, jocuri de potrivit jeleuri, jocuri minecraft 2017, jocuri cu minecraft,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Minecraft Potriveste Jeleurile

Minecraft Potriveste Jeleurile este unul dintre cele 29 de jocuri adaugate in categoria Jocuri Minecraft pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Minecraft Potriveste Jeleurile a fost jucat de peste 402 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 20 septembrie 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.