Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Extraterestri vs Zombi

Extraterestri vs Zombi

Extraterestri vs Zombi este un joc super aparut in categoria jocurilor in 2, un joc in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a impuca cat mai multi extraterestri. Trebuie sa va provocati prietenii sa incerce acest joculet. Veti avea fiecare cate o nava extraterestra si o veti folosi sa distrugeti zombi de la sol. Primul jucator are nevoie de sageti pentru a pilota nava si de space pentru a trage. Veti lansa proiectile de foc care vor distruge orice zombi de jos pe care il nimereste. In acest joculet al doilea jucator are nevoie de taste w, a, s, d pentru a pilota nava si de v pentru atrage in zombi. Trebuie sa distrugeti cat mai multi zombi ca sa primiti puncte. In acest joc trebuie sa fiti agili daca vreti sa adunati mai multe puncte decat adversarul. Daca vreti sa demonstrati ca sunteti mai buni decat ceilalti trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti pe podium, acolo unde sunt numai cei mai buni jucatori din lume. Daca pierdeti competitia nu trebuie sa renuntati ci sa incercati din nou si sunt sigur ca va veti descurca mult mai bine in acest joculet din categoria zombilor. In partea de sus veti avea afisat scorul fiecarui jucator.

Instructiuni

Primul jucator va folosi sagetile pentru deplasare si space pentru a trage iar al doilea jucator va folosi tastele w, a, s, d pentru deplasare si v pentru a trage

expresii asemanatoare

jocuri cu extraterestri, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 2017, jocuri cu nave extraterestre, jocuri cu zombi in 2,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Extraterestri vs Zombi

Extraterestri vs Zombi este unul dintre cele 54 de jocuri adaugate in categoria Jocuri in 2 pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Extraterestri vs Zombi a fost jucat de peste 882 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 13 august 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 7 voturi, iar scorul jocul este de 57%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.