Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Impusca Porcusorii Verzi

Impusca Porcusorii Verzi

Impusca Porcusorii Verzi este un joc in care trebuie sa fiti lunetisti. In joc va veti ascunde dupa un perete ca sa nu fiti impuscati de porcusori. Cand drumul e liber trebuie sa va ridicati cu tasta s si sa puneti tinta cu space si sa trageti in cat de multi porcusori verzi puteti cu ajutorul mouse-ului. Cand se trage dupa voi trebuie sa va ascundeti folosind tasta a. Daca sunteti impuscati veti pierde din viata. In fiecare nivel trebuie sa eliminati toti porcusorii verzi ca sa treceti mai departe. Daca va pierdeti toata viata trebuie sa incepeti nivelul de la inceput. In partea de sus veti vedea punctele adunate dar si viata pe care o aveti. Jocul e putin mai simplu in primele nivele dar nu trebuie sa subestimati dificultatea acestuia, deoarece asa e facut ca sa va dea sansa sa va obisnuiti cu butoanele si sa invatati regulile. fiti pe faza in acest joc si nu renuntati daca nu va duceti la bun sfarsit misiunea din prima. Trebuie sa incercati din nou si sa fiti mai atenti daca vreti sa castigati jocul, sa ajutati pasarile furioase sa elimine toti porcusorii. Aveti nevoie de multa precizie in acest joc cu impuscaturi.

Instructiuni

folositi space sa puneti tinta, mouse-ul sa trageti, a pentru a va ascunde si s pentru a iesi din ascunzatoare

expresii asemanatoare

jocuri cu arme cu luneta, jocuri cu sniper, jocuri cu porcusori verzi, jocuri cu angry birds 2017, jocuri cu pasari, jocuri cu angry birds go,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Impusca Porcusorii Verzi

Impusca Porcusorii Verzi este unul dintre cele 12 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Angry Birds pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Impusca Porcusorii Verzi a fost jucat de peste 259 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 10 august 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.