Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Printesa Nella Stele Ascunse

Printesa Nella Stele Ascunse

Printesa Nella Stele Ascunse este un joc interesant care va pune la incercare abilitatile, deoarece fara agilitate si un spirit de observatie foarte bun nu veti reusi sa terminati nivelele cu succes. In acest joc trebuie sa gasiti stelutele ascunse. Sunt 15 stele in fiecare nivel. Cand gasiti una dispare din lista de jos. In dreapta puteti sa vedeti mereu in ce nivel va aflati si cate puncte ati adunat pana acum. La finalul fiecarui nivel veti primi puncte in plus in functie de cat de repede ati gasit toate stelutele in imaginile cu Nella printesa cavaler. Pentru a interactiona cu lucrurile din jur, pentru a va indeplini sarcinile in acest joculet veti avea nevoie doar de mouse-ul vostru, de nimic altceva. Trebuie sa dati click pe stele cand le gasiti. La inceput e usor sa le gasiti deoarece sunt la suprafata dar pe masura ce treceti in nivele superioare stelele sunt mai bine camuflate si e tot mai greu sa le gasiti la timp. In acest joculet aveti sansa sa vedeti imagini frumoase cu Nella printesa cavaler si prietenii sai. Lasati-ne un comentariu cu scorul vostru din acest joculet.

Instructiuni

folositi mouse-ul

expresii asemanatoare

jocuri cu stele ascunse, jocuri cu stele, jocuri cauta stelele ascunse, jocuri cu nella printesa cavaler 2017, jocuri cu printesa nella, jocuri nella the princess knight,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Printesa Nella Stele Ascunse

Printesa Nella Stele Ascunse este unul dintre cele 17 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Nella Printesa Cavaler pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Printesa Nella Stele Ascunse a fost jucat de peste 381 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 08 august 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 2 voturi, iar scorul jocul este de 50%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.