Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Cursa cu Micile Genii

Cursa cu Micile Genii

Cursa cu Micile Genii este un joc interesant in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joc pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas, pentru a pilota nava eroilor de la Disney Junior. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Micile genii si lasati-ne un comentariu sa ne spuneti ce credeti despre eroii nostri din desene. In acest joculet e important sa fiti atenti la detalii daca vreti sa demonstrati de ce sunteti in stare. Trebuie sa adunati notele muzicale din aer dar aveti grija la nori deoarece daca intrati in ei veti pierde din punctele adunate. In partea de sus in acest joc veti vedea cate puncte aveti. Pe masura ce avansati apar tot mai multe obstacole deci trebuie sa fiti din ce in ce mai atenti. Acordati-ne un like daca va plac aceste jocuri cu Micile Genii si va vom aduce tot mai multe. Lasati-ne un comentariu sa ne spuneti ce credeti despre acest joculet. E bine sa fiti perseverenti daca vreti sa demonstrati de ce sunteti in stare in acest joculet. Nu ezitati sa ne spuneti care a fost cel mai greu nivel.

Instructiuni

folositi mouse-ul

expresii asemanatoare

jouri cu note muzicale, jocuri cu micile genii 2017, jocuri cu micile genii disney junior, jocuri cu nave spatiale, jocuri cu nave, jocuri cu piloti,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Cursa cu Micile Genii

Cursa cu Micile Genii este unul dintre cele 10 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Micile Genii pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Cursa cu Micile Genii a fost jucat de peste 390 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 27 iulie 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.