Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Afla Cine te Uraste

Afla Cine te Uraste

Afla Cine te Uraste este un joc interesant in care veti avea sansa sa vedeti cine sunt haterii vostri. In primul rand trebuie sa alegeti daca sunteti fata sau baiat. Dupa aceea veti scrie un nume in partea de sus, un nume a unei persoane care credeti ca va uraste. Dupa aceea veti da click pe butonul play iar vrajitoarea din partea stanga se va uita in globul ei de cristal ca sa afle cat la suta va uraste persoana mentionata mai sus. Pe langa procentaj veti primi si cateva informatii despre persoana, vi se va spune daca va uraste sau nu, ce e de facut si asa mai departe. Sunt sigur ca va veti distra de minune in acest joc din categoria vrajitoarelor. Acordati-ne un like sa promovam acest joc personal pentru toti pasionatii de astfel de jocuri cu teste si calculatoare in procente. Sunt sigur ca va puteti distra alaturi de prieteni si familie incercand acest joc ca sa aflate ce hateri aveti in jurul vostru. Lasati-ne un comentariu sa ne spuneti cine a fost cel mai mare hater al vostru. Cu literele de la tastatura veti scrie numele persoanelor care credeti ca va urasc undeva in partea de sus a ecranului in sectiunea destinata numelui.

Instructiuni

folositi mouse-ul si literele

expresii asemanatoare

jocuri cu cu hateri, jocuri cu vrajitoare, jocuri cu teste de ura, jocuri cu calculatoare de ura, jocuri kizi, jocuri cu globuri de cristal,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Afla Cine te Uraste

Afla Cine te Uraste este unul dintre cele 490 de jocuri adaugate in categoria Jocuri de Indemanare pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Afla Cine te Uraste a fost jucat de peste 1014 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 22 iulie 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 9 voturi, iar scorul jocul este de 67%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.