Aboneaza-te pentru a nu pierde cele mai tari jocuri!

Publicitate

Omul Paianjen Numere Ascunse

Omul Paianjen Numere Ascunse

Omul Paianjen Intoarcerea Acasa Numere Ascunse este un joc palpitant in care trebuie sa dati dovada de atentie, agilitate si un spirit de observatie foarte bine dezvoltat. In primul rand aveti nevoie de agilitate deoarece in joc trebuie sa depistati numerele si cifrele cat mai repede. Aveti nevoie de un bun spirit de observatie deoarece numerele si cifrele sunt foarte bine camuflate. Veti folosi doar mouse-ul sa jucati acest joc cu Omul Paianjen Intoarcerea. In acest joculet veti avea sansa sa vedeti imagini in exclusivitate din filmul nou de la Marvel, Omul Paianjen Intoarcerea. Veti folosi mouse-ul sa dati click pe numere cand le gasiti. fiti pe faza daca vreti un scor mare in acest joc de la Marvel. Veti primi puncte doar daca gasiti foarte repede numerele si cifrele din imaginile cu Spiderman. Fiti atenti la detalii deoarece numerele sunt bine camuflate. Veti primi si o lista cu ce numere trebuie sa gasiti. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Spiderman si lasati-ne un comentariu sa ne spuneti ce credeti despre noul film daca l-ati vazut, iar daca nu, sa ne spuneti daca veti dori sa il vedeti.

Instructiuni

folositi mouse-ul

expresii asemanatoare

jocuri cu omul paianjen intoarcerea, jocuri cu spiderman 2017, jocuri cu omul paianjen intoarcerea 2017, jocuri marvel, jocuri cu numere ascunse, jocuri cu omul paianjen, jocuri cauta numerele ascunse,

WALKTHROUGH

TI-a placut jocul? Lasa-ne parerea ta!

Citeste parerea altora

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat pana acum!

afla mai multe despre Omul Paianjen Numere Ascunse

Omul Paianjen Numere Ascunse este unul dintre cele 16 de jocuri adaugate in categoria Jocuri cu Spiderman pe care vi-l recomandam sa-l joci dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu in sectiunea dedicata. Jocul Omul Paianjen Numere Ascunse a fost jucat de peste 241 de ori, acesta fiind adaugat pe Jocurile-Friv.ro in data de 13 iulie 2017, iar pana acum a reusit sa obtina 1 voturi, iar scorul jocul este de 100%. Jocul a reusit sa obtina 0 comentarii de la jucatorii care l-au incercat, iar in cazul in care tu nu ai comentat inca, te invitam sa-ti lasi parerea, sa ne descrii ce dificultati ai intampinat in a-l termina si daca ti-a placut.